Grup Sapte listeaza obligatiuni de 2 mil. lei pe AeRO

Grup Sapte SA, agentie cu 20 de ani de experienta in domeniul activarii de brand din Romania, va lista la finalul acestei saptamani o emisune de obligatiuni in valoare de 2 mil. lei pe sistemul alternativ de tranzactionare (AeRO) administrat de Bursa de Valori Bucuresti.

Obligatiunile au fost emise in august 2018 si au o dobanda de 10% pe an, platibila semestrial, cu o scandenta de 3 ani, respectiv in august 2021.

”Listarea obligatiunilor este un pas important pentru noi, pentru ca domeniul nostru de activitate se afla intr-o etapa plina de oportunitati, cu perspective de dezvoltare si rafinare. Avem idei pentru a le fructifica si motivatia necesara pentru a construi pe termen lung, iar oportunitatea reprezentata de AeRO este alternativa de care avem nevoie pentru a creste sanatos. Investim in infrastructura digitala a companiei, in sisteme de monitorizare si raportare a activitatii care vor servi mai bine in proiectele pe care le gestionam pentru clientii nostri dar investim, de asemenea si in pregatirea echipei”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Corina Chiorean, Director General Grup Sapte.

Oferta derulata de catre grup sapte cu sprijinul Certinvest a avut ca scop atragerea de fonduri necesare pentru proiectele de dezvoltare strategica si pentru a-si optimiza structura de finantare actuala.

Grup sapte a inregistrat afaceri de 43 milioane de lei in 2018, in crestere cu 18% fata de 2017. Pentru 2019, Grup Sapte estimeaza afaceri de 45 milioane lei.

Citeste articolul integral pe wall-street.ro